Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Με την τρομοκρατία και τις ψεύτικες ελπίδες...επιχειρούν να κρατήσουν το λαό...θεατή των εξελίξεων.

Ψευτοδιλήμματα και πόλωση ενόψει της προεδρικής εκλογής*


Κλιμακώνεται η πόλωση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, όσο πλησιάζει η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ τα δύο κόμματα δίνουν όρκους πίστης στις αγορές.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε ότι η Ελλάδα απειλείται με πιστωτικό γεγονός σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», δήλωσε στο «Mega», επικαλούμενη την έκθεση του οίκου «Moody's».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε στη «Ναυτεμπορική» ότι το Grexit δεν υπάρχει πλέον στις κεραίες των Ευρωπαίων εταίρων μας με τη συχνότητα και την ένταση που υπήρχε το 2011 και 2012, αλλά «θα μπορούσε να υποκινηθεί από την Ευρώπη στην περίπτωση που στην Ελλάδα επικρατήσουν ακραίες αντιευρωπαϊκές φωνές».

Εμφανίζοντας την κυβέρνηση ως εγγυητή της σταθερότητας, προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα αντιλαϊκά μέτρα, επισήμανε ότι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα σημάνει την αντιστροφή του κλίματος της τελευταίας εβδομάδας στις αγορές και την οικονομία.

Κυβέρνηση - ΣΥΡΙΖΑ: Διλήμματα με στόχο τη λαϊκή υποταγή (ΕΔΩ)

*Από το 902.gr

1 σχόλιο: