Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ο λαός να σηκώσει κεφάλι



Πολλές Σειρήνες των αστικών επιτελείων, χρησιμοποιώντας και δημοσκοπήσεις - παγίδες για το λαό, πασχίζουν να επιβάλουν στη λαϊκή συνείδηση ότι το πολιτικό σκηνικό πλέον έχει διαμορφωθεί, με στόχο να ανακόψουν την τάση ριζοσπαστικοποίησης εργατικών δυνάμεων, λαϊκών δυνάμεων. Αυτό επιδιώκουν και με τις ενδεχόμενες νέες εκλογές.

Αυτό που πασχίζουν να επιβάλουν, επιδιώκοντας να αναμορφώσουν, να ανακαινίσουν, το αστικό πολιτικό σύστημα, είναι, αντικαθιστώντας τη φθαρμένη δικομματική εναλλαγή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στην κυβέρνηση, να καθιερώσουν το νέο δίπολο «δεξιά - αριστερά». Που βολεύει τη δεξιά με κορμό τη ΝΔ στον πόλεμο της κατσαρόλας και την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, να χρησιμοποιεί τον πόλεμο της κατσαρόλας για να χειραγωγεί, να εγκλωβίζει εργατικές, λαϊκές δυνάμεις στο σύστημα. Ωμός εκβιασμός για να βάλουν το λαό στη στρούγκα.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί στην κάλπικη αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Του ΠΑΣΟΚ προπαγάνδα  ήταν το «δεξιά - αντιδεξιά». Το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας τη ΝΔ (δεξιά) σαν αντιλαϊκό μπαμπούλα, εγκλώβιζε λαϊκές δυνάμεις στην πολιτική του, χειραγωγώντας τες στο σύστημα.            Του ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα είναι το «δεξιά - αριστερά». ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός να κλείσει τ' αυτιά του στις σειρήνες. Τώρα να σηκώσει ανάστημα σ' αυτά τα αντιλαϊκά σχέδια. Να σηκώσει ανάστημα ενάντια στην πολιτική που συνθλίβει τη ζωή του. Να εμποδίσει τους σχεδιασμούς της ανακαίνισης του αστικού πολιτικού συστήματος, κάνοντας αδύναμους τους δύο «νέους» πόλους. Τώρα, ακόμη πιο αποφασιστικά συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 8.30 το βράδυ, 
ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση του ΚΚΕ,
στο Πεδίον του Άρεως.
 


Από crousma

3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ
    "Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ"
    ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;
    ΤΙ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ανοίξεις φίλε μου εσύ τα δικά σου αυτιά τότε ίσως μπορέσεις να ακούσεις τι λέει και το ΚΚΕ.
    Αλλά να ξέρεις δεν είναι αρκετό να ακούσεις μόνον,
    πρέπει να μπορείς και να ερμηνεύσεις πρέπει να μπορέσεις να απεγκλωβιστείς από τις ιδεοληψίες σου,πρέπει να σταματήσεις να έχεις αυταπάτες.
    Με λίγα λόγια πρέπει και λιγάκι να ξεβολευτείς μέσα από την μιζέρια σου.
    Και δεν το λέω προσωπικά για εσένα αυτό το λέω για όλους μας πρέπει να ξεβολευτούμε από την απάθεια την ουδετερότητα την ανοχή.
    Άντε να ξεκουνήσουμε μπας και δούμε άσπρη μέρα αλλιώς την βάψαμε μεγάλε.

    ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΛΕΞΗΣ(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ)
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

    ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΝΤΙΜΕΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΆΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΆΨΑΜΕ! !

    ΑΛΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή