Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

"ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. Κανένας να μη λείψει απ' αυτή τη μεγάλη μάχη"
 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! *

Δύο 24ωρα πριν τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 6 και 7 Νοέμβρη, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ταξική αναμέτρηση. Από την έκβαση αυτής της μάχης θα εξαρτηθούν πολλά. Κρίνεται η ζωή και το μέλλον του λαού μας, η ίδια η επιβίωσή του. 

Οι εργάτες και οι εργάτριες,  οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι σπουδαστές και οι συνταξιούχοι μπορούμε με την πάλη μας, με τη μαζική και αποφασιστική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, να ραγίσουμε την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, μπορούμε να δώσουμε ένα ισχυρό χτύπημα στην πλουτοκρατία και στους υπηρέτες της. 

Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Να παρεμποδίσουμε τα μέτρα. Να σπάσουμε το μπλοκ των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής, να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στο δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης. Σήμερα, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για αναμονή. Να δώσουμε τέλος στις αυταπάτες μιας άλλης «διαχείρισης» στο λάκκο των λεόντων της καπιταλιστικής «ανάπτυξης».

Η εργατική τάξη, πρέπει να σηκώσει το μπόι της, να δείξει τη δύναμή της. Τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους δεν είναι ανίκητοι.
Τώρα, με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ, όλοι στην Απεργία, όλοι στους δρόμους και στις πλατείες. Να «νεκρώσει» η χώρα, τίποτα να μη δουλέψει. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. 
 Κανένας να μη λείψει απ' αυτή τη μεγάλη μάχη.

 * ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!  ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
    Ο Λαός μπορεί, αρκεί να πιστέψει στη δύναμή του που μπορεί "να γκρεμίσει συθέμελα παλάτια και θρόνους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι αγαπητέ φίλε Ευρυτάνα Ιχνηλάτη. Δεν θα σταματήσουν, γιατί ότι κάνουν σε βάρος των εργαζομένων τους επιβάλλεται με αναγκαιότητα. Προσπαθούν να σώσουν τον πεθαμένο. Για το λαό όμως, κρίνεται η ζωή και το μέλλον του, η ίδια η επιβίωσή του. Γιαυτό "από την έκβαση αυτής της μάχης θα εξαρτηθούν πολλά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή