Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Τρίτση».

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας κορύφωσης του Φεστιβάλ της ΚΝΕ που από τις αρχές του καλοκαιριού ταξιδεύει με τις εκδηλώσεις του σε όλη τη χώρα, μεταφέροντας μέσα από το κεντρικό του σύνθημα, που είναι δανεισμένο από τον Μπ. Μπρεχτ, το μήνυμα: «Αλλαξε τον κόσμο: το 'χει ανάγκη».


Αφού περάσει από όλες τις μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών, το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα κορυφωθεί στην Αθήνα, στο Πάρκο «Τρίτση», στο Ιλιον, στις 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη.

Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ είναι μια μεγάλη νεολαιίστικη γιορτή (δείτε βίντεο), μια αιχμηρή πολιτική και πολιτιστική πρόταση που η διεξαγωγή του, από την προπαγάνδισή του μέχρι το στήσιμο και τη λειτουργία του, στηρίζεται αποκλειστικά στην ανιδιοτέλεια, στην εθελοντική προσφορά χιλιάδων μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Παρακάτω παρουσιάζουμε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα στις σκηνές και τους χώρους του Φεστιβάλ, αλλά και το πρόγραμμα των άλλων δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ....

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Αθήνα (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου