Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Μαρξ και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών»



Στο πλαίσιο του επιστημονικού συνεδρίου του ΚΚΕ  για τον κορυφαίο μαρξιστή δημιουργό, με την παράσταση «Ο Μαρξ και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών»  συνεχίζονται   οι εκδηλώσεις για τον Μπρεχτ.


«Μπέρτολτ Μπρεχτ: Για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθούν»    902.gr  .

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ συνεχίζοντας τον κύκλο επιστημονικών συνεδρίων για την ανάδειξη του έργου μεγάλων μαρξιστών δημιουργών, μετά τα συνέδρια που διοργάνωσε για τους Γιάννη Ρίτσο και Κώστα Βάρναλη, διοργανώνει στις 27 και 28 Απρίλη του 2013, το 3ο Επιστημονικό συνέδριό της, αφιερωμένο αυτή τη φορά στον κορυφαίο μαρξιστή διανοητή, δραματουργό, ποιητή και σκηνοθέτη Μπέρτολτ Μπρεχτ, με τίτλο:  «Μπέρτολτ Μπρεχτ: Για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθούν».

Το συνέδριο θα αποτελέσει την κορύφωση μιας σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν το Δεκέμβρη του 2012 με το κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ και θα διαρκέσουν έως και τον Απρίλη του 2013.

Ο δεύτερος κύκλος, άνοιξε το Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013, με την συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και συνεχίζεται την Δευτέρα 18 Φλεβάρη (7.00 μ.μ.) με την Μουσική - χορευτική - θεατρική παράσταση «Ο Μαρξ και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών»,  βασισμένη στο μπαλέτο των Κουρτ Βάιλ και Μπέρτολτ Μπρεχτ.


Είσοδος με προσκλήσεις που διατίθενται 
από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου