Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πολιτικό και Πολιτιστικό Διήμερο Ελλήνων και ξένων εργαζομένων.




Πολιτικό και Πολιτιστικό Διήμερο Ελλήνων και ξένων εργαζομένων.

Διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής 
του ΚΚΕ στο Πάρκο ΦΙΞ στις 29 και 30 Ιούνη. 


Πολιτικό - Πολιτιστικό Διήμερο Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων διοργανώνει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιούνη η Κομματική Οργάνωση Αττικής (ΚΟΑ) του ΚΚΕ, στο πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια. Οι εκδηλώσεις του Διημέρου θα κορυφωθούν την Κυριακή 30 Ιούνη, με την ομιλία του Δημήτρη Γόντικα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών το αίμα, σε όλη την Ελλάδα και τη Μανωλάδα»... Με προμετωπίδα αυτό το σύνθημα, η ΚΟΑ καλεί εργαζόμενους και ανέργους να πάρουν μέρος στις φετινές εκδηλώσεις του Διημέρου.

«Έλα σε επαφή με το ΚΚΕ, άκουσε, μάθε την πρότασή του. Αυτή που ενώνει όλους τους βιοπαλαιστές κάτω από ένα στόχο. Την οργάνωση και την πάλη απέναντι στον κοινό αντίπαλο. Απέναντι στους πλούσιους, τα μεγάλα αφεντικά και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Απέναντι στην τάξη των καπιταλιστών που βγάζει αμύθητα κέρδη από το δικό μας ιδρώτα, ακόμα και τώρα, που ο καπιταλισμός βρίσκεται σε περίοδο κρίσης. Που χρησιμοποιεί κάθε μορφή βίας όταν οι εργάτες ζητούν το δίκιο τους, όπως έγινε και στη Μανωλάδα», σημειώνει η ΚΟΑ στην ανακοίνωσή της.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Διημέρου θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, μουσικά και χορευτικά αφιερώματα από ομάδες Ελλήνων και μεταναστών, προβολή του ντοκιμαντέρ «Ταξισυνειδησία», προβολές ταινιών και παραστάσεις, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος με πλούσιες δραστηριότητες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα (ΕΔΩ) του διημέρου έχει ως εξής:...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου