Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μήνυμα ελπίδας στέλνουν τα αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών.

Σημαντική άνοδος της Πανσπουδαστικής ΚΣ 
σε ψήφους και ποσοστά - 2η δύναμη στα ΤΕΙ


Μήνυμα ελπίδας στέλνουν τα αποτελέσματα 
των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών.  

Η σημαντική άνοδος της Πανσπουδαστικής ΚΣ σε ψήφους και ποσοστά στέλνει μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας ώστε οι νέοι να παλέψουν για το μέλλον των σπουδών τους, αλλά και την ίδια τους τη ζωή. (Δείτε στο τέλος συγκεντρωτικά αποτελέσματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και αποτελέσματα ορισμένων Συλλόγων (ΕΔΩ)

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη χιλιάδων σπουδαστών και φοιτητών στα ψηφοδέλτια της ΠΚΣ και τις δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δράσης του προηγούμενου διαστήματος, καθιστώντας τους πυξίδα για τις ανάγκες των νέων, για την ύπαρξη οργανωμένου κινήματος, αναδεικνύοντας τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται κι ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.

Δήλωση του Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της 
ΚΝΕ, για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές

Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, σημειώνει:

«Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δείχνουν σημαντική άνοδο σε ψήφους και ποσοστά της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα ΑΕΙ και ξεχωρίζει η άνοδος στα ΤΕΙ που από ό,τι φαίνεται αναδεικνύεται σε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά. Αποτέλεσμα που στέλνει μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας.

Με καλύτερους όρους μπορεί να δυναμώσει η προσπάθεια για ανάπτυξη της κοινής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης, για ζωντανούς αγωνιστικούς συλλόγους και μαχητικά όργανα πάλης που αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. 

Τα μέλη της ΚΝΕ μαζί με τους χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ αποτελούν την κρίσιμη μάζα σ' αυτή την προσπάθεια που υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί στην καθημερινή δράση και πάλη. Υπάρχει μεγάλο μέρος φοιτητών και σπουδαστών που έχουν συμφέρον να κάνουν κι αυτοί δική τους υπόθεση το συλλογικό αγώνα και την οργανωμένη αντίσταση.

Να μη χαθεί ούτε ώρα. 

Να στείλουμε ακόμα πιο αποφασιστικό μήνυμα ότι τα όνειρα και οι ανάγκες μας δεν χωράνε στις συμπληγάδες της ΕΕ και του συστήματος. Καλούμε συνολικά τους φοιτητές και σπουδαστές να διαλέξουν το δρόμο της ανατροπής και της αποδέσμευσης από την ΕΕ. 

Να δυναμώσουν τη δύναμη που μάχεται αταλάντευτα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας και τη μόνη φιλολαϊκή λύση. Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας να δυναμώσουμε το ΚΚΕ παντού»... (Περισσότερα  ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου