Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο «Μάγος του Οζ» ταξιδεύει στην Ελλάδα



Ο «Μάγος του Οζ» του Λ. Φρανκ Μπάουμ είναι ένα σύγχρονο παραμύθι 
για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, τη φιλία και την ομαδικότητα. 

Μετά την επιτυχία που η θεατρική παράσταση κατέγραψε στην Αθήνα, στο θέατρο «Ορφέας», τώρα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. 

Έτσι...τη Δευτέρα 28 του Ιούλη στα Καμένα Βούρλα στο Κινηματοθέατρο «Ράνια», ενώ την Πέμπτη 31 του Ιούλη και την Παρασκευή 1 Αυγούστου στον Πόρο, στο Κινηματοθέατρο «Διάνα».

Η μικρή Ντόροθι από το Κάνσας μαζί με τους φίλους της, το σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν να βρουν τη μαγεμένη χώρα όπου ζει ο τρομερός και φοβερός Μάγος του Οζ.

Μέχρι να φτάσουν όμως στον προορισμό τους, μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες και συναντούν τόσο τη μάγισσα της ανατολής όσο και τη μάγισσα της δύσης... 

Στο ρόλο του Μάγου του Οζ εμφανίζεται ο αληθινός ΜΑΓΟΣ LUIGELO και όταν το σκιάχτρο, ο τενεκεδένιος, η Ντόροθι και το λιοντάρι φτάνουν στο παλάτι του, στη σμαραγδένια χώρα, ως διά μαγείας, κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα και με τα μαγικά του κόλπα διασκεδάζει τους θεατές, μικρούς και μεγάλους, και τους ταξιδεύει σ' ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των ψευδαισθήσεων, ενώ εξαφανίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους με το αερόστατό του. 

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Δημήτρης Τσοιδάκης, Νατάσα Φράγκου και Αλέξης Μαρτζούκος, ενώ το ρόλο της μάγισσας κρατά η σούπερ γιαγιά Τιτίκα Σαριγκούλη...

Από τη στήλη  "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"  του Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου