Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

«KollektivA»: Αλληλεγγύη στο βασανισμένο παλαιστινιακό λαόΑνακοίνωση με την οποία δηλώνει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό και καλεί όλους τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες να πράξουν το ίδιο, εξέδωσε το μουσικό συγκρότημα «KollektivA». 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους, οι «KollektivA» τονίζουν: 

«Μετά τη δημοσίευση του βίντεο με τους Ισραηλινούς που πανηγυρίζουν φωνάζοντας "Σήμερα στη Γάζα δεν έχει σχολείο γιατί δεν έχουν απομείνει παιδιά", οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο μέγεθος της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας θα είναι ανεπαρκές. 

Η οργή μας ξεχειλίζει. Η αποστροφή μας έχει γίνει κόμπος που μας πνίγει.
 Δεν χωράνε πια θρήνοι και μισόλογα.
 

Η σιωπή σημαίνει ανοχή, σημαίνει συνενοχή. 

Τασσόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, καταδικάζουμε τα εγκλήματα του Ισραήλ και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της ΕΕ, που κανακεύουν τους εγκληματίες, κατηγορούμε την ελληνική κυβέρνηση που κάνει πλάτες και εξισώνει το θύτη με το θύμα. 

Να σταματήσουν άμεσα όλες οι συμφωνίες με το Ισραήλ, να σταματήσουν τώρα τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια και οι συμφωνίες οικονομικής συνεργασίας.

Με την ανακοίνωση αυτή δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στο βασανισμένο παλαιστινιακό λαό και θέτουμε εαυτούς στη διάθεση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και των εργατικών σωματείων για οποιαδήποτε συλλογική κίνηση.

Καλούμε όλους τους μουσικούς και καλλιτέχνες να πράξουν δημόσια το ίδιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου