Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Η αποκρουστική εικόνα του ποδοσφαίρου των επιχειρηματιών



Το αποκρουστικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου των ΠΑΕ εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά, το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. 

Με το γήπεδο να αποτελεί το πεδίο έκφρασης της παρασκηνιακής επιχειρηματικής κόντρας για την «πίτα» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ήταν επόμενο να διαδραματιστούν σκηνές «απείρου κάλλους» αλλά δυστυχώς όχι πρωτόγνωρες για τα «ήθη» του εμπορευματοποιημένου ποδοσφαίρου.


Τα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία πριν την έναρξη και η αλόγιστη χρήση δακρυγόνων που έκαναν βαριά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η θολούρα από τα χιλιάδες καπνογόνα, τα... ψάρια στον πάγκο των φιλοξενουμένων, η ρίψη αντικειμένων ήταν η αιτία ώστε το παιχνίδι να ξεκινήσει με 1 ώρα και 15 λεπτά καθυστέρηση!

Και πάλι όμως, καθ' όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του τα νεύρα μεταξύ παικτών, παραγόντων και μελών των αποστολών των δύο ομάδων, οι αποβολές, οι συχνές διακοπές (με την πιο μεγάλη να αγγίζει τα 13 λεπτά μετά το 81'), οι «βόλτες» σχετικών και άσχετων εντός αγωνιστικών χώρων, στιγμάτισαν τον αγώνα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ  Η θολή 
εικόνα ενός σάπιου προϊόντος  (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου