Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Οι ηθοποιοί γνωρίζουν καλά ποια παράταξη υπερασπιζόταν όλα τα χρόνια και εξακολουθεί να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους

Πραξικοπηματική «Κίνηση Ηθοποιών»
 
 
Ενεργώντας πραξικοπηματικά, η «Κίνηση Ηθοποιών» (δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ), σε αγαστή σύμπνοια με την «Ελεύθερη Εκφραση» (παράταξη της ΝΔ), για πρώτη φορά στα χρονικά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς δεν επιθυμούν τις εκλογές που επρόκειτο να διεξαχθούν τη Μεγάλη Δευτέρα, όπως κάθε δύο χρόνια, έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ματαιωθούν. 

Φρόντισαν με σχέδιο και σκοπό να μην υπάρξει απαρτία στη χτεσινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση, ενώ αρνήθηκαν πρόταση της δικαστικής εκπροσώπου, να επαναληφθεί σήμερα (δεύτερη) και αύριο (τρίτη), ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν απαρτία και να προχωρήσουν στις αρχαιρεσίες. 

Δεν έφτανε η πλημμελής ενημέρωση, απέτρεψαν και τους υποστηρικτές τους να πάνε στη συνέλευση, ενώ προσπαθούσαν από την αρχή να κλείσουν τον κατάλογο των παρόντων, αν και εξακολουθούσαν να πηγαίνουν μέλη, αλλά και εκλεγμένα στο ΔΣ μέλη των παρατάξεων αυτών δεν υπέγραψαν. 


Κι όλα αυτά γιατί προφανώς εκτιμούν ότι θα χάσουν την πλειοψηφία από τη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών, γιατί όση λάσπη κι αν προσπάθησαν να ρίξουν σ' αυτή, δεν έπιασε. 

Οι ηθοποιοί γνωρίζουν καλά ποια παράταξη υπερασπιζόταν όλα τα χρόνια και εξακολουθεί να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους. 

Μετά από αυτή την «κίνηση», οι εκλογές της Μεγάλης Δευτέρας ακυρώνονται, ενώ τη Δευτέρα στο ΔΣ θα αποφασισθεί το τι πρόκειται να γίνει.

Από τη στήλη  "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"  του Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου