Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο ένας έχει πρόβλημα... αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλά».


Ενώνουν τις δυνάμεις τους*

Ο Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9750060) παρουσιάζει τους Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Γιοκαρίνη το Σάββατο 1 και 8 Νοεμβρίου στη μουσική παράσταση «Ο ένας έχει πρόβλημα... αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλά».

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, τρεις ζωντανοί θρύλοι του ελληνόφωνου έντεχνου και Rock τραγουδιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν για δύο Σάββατα ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους, «Ο Κουρσάρος», «Σαν σταρ του σινεμά», «Νοσταλγός Του Rock'N'Roll», «Γυριστρούλα», «Βασιλική», «Ευλαμπία», «Πάρε με απόψε», «Μενεξεδιά», «Τσικαμπούμ» και τόσα άλλα...

Ο Λάκης Παπαδόπουλος («ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ») είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.

Ο Νίκος Ζιώγαλας, από το 1985 που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος «Το τζάμπο» μέχρι σήμερα, έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας. 

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής, θα παρουσιάσει με τον Λάκη και τον Νίκο ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό!

*Από τη στήλη  "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"  του  Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου