Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

«Να σου δώσω μια να σπάσεις»


Ο Λέκκας τραγουδά Καζαντζίδη*


«Να σου δώσω μια να σπάσεις» είναι ο τίτλος του προγράμματος που έδωσε και επιμελήθηκε ο Βασίλης Λέκκας στον κύκλο των εμφανίσεών του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, τηλ. 210.9315.600), χαρακτηριστικός για το αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. 

Από τις 6 Νοέμβρη και κάθε Πέμπτη, ο Βασίλης Λέκκας με την αισθαντικότητα και την ευαισθησία του θα τραγουδά τα τραγούδια του Καζαντζίδη, καταθέτοντας τον δικό του φόρο τιμής στην εμβληματική φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού.


Ο ίδιος περιγράφει τον τρόπο που προσεγγίζει αυτό του το εγχείρημα:  

«Τραγουδώ και τιμώ τον Στέλιο Καζαντζίδη και τα τραγούδια που αποτυπώνουν τον λαϊκό μας πολιτισμό. Τραγούδια που αποκαλύπτουν τη νεότερη ελληνική περιπέτεια. Μια περιπέτεια που -μέσα από τη φωνή του- ταξίδεψε σ' ολόκληρο τον κόσμο σκορπίζοντας παντού βαθιά συγκίνηση. Ο Στέλιος έγινε μέλος κάθε ελληνικής οικογένειας. Έτσι τον ένιωσα κι εγώ, σαν άνθρωπο δικό μου. Έτσι θα τον τραγουδήσουμε με την ψυχή και την αλήθεια που συμβολίζει για τον καθένα μας».

Μαζί του στη σκηνή: Παναγιώτης Στεργίου (μπουζούκι και επιμέλεια ορχήστρας), Παναγιώτης Αποστολίδης (μπουζούκι), Νίκος Καινούργιος (κιθάρα), Τάσος Κάντας (ακορντεόν), Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο), Λάκης Χατζηδημητρίου (τύμπανα). 

Ωρα προσέλευσης: 21.30. Ωρα έναρξης: 22.30.

*Από τη στήλη  "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"   του Ριζοσπάστη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου