Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αφιέρωμα στα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή (video)

Ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ για την ολοκλήρωση 
του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»*


Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή του για την 
ολοκλήρωση του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» τονίζει:

«Με μεγάλη επιτυχία κορυφώθηκαν το Σάββατο 20 Σεπτέμβρη οι τριήμερες εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" στην Αττική, σε συνέχεια των πετυχημένων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε όλη τη χώρα.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες νέους και νέες, αλλά και τους ανθρώπους όλων των ηλικιών που πλημμύρισαν το Πάρκο "Τρίτση" και τις πάνω από 200 εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. 

Με τη μαζική τους συμμετοχή έδωσαν ζωντάνια στις πλούσιες και πολύμορφες εκδηλώσεις, στις συζητήσεις, στις συναυλίες και στα μουσικά αφιερώματα, στις δεκάδες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, μετατρέποντας το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" σε μια πραγματικά νεανική γιορτή, σε γιορτή της ελπίδας και του αγώνα για μια καλύτερη ζωή...

 
  Αφιέρωμα στα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

...Η επιτυχία του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" πανελλαδικά περικλείει δυναμική ώστε το επόμενο διάστημα να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων της νεολαίας. Για να δυναμώσει η πάλη με στόχο το σύνθημα του 40ού Φεστιβάλ: "Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Νίκου Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου