Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις*

 Δείτε βίντεο από τη συγκλονιστική συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία και συγκλονιστική συμμετοχή νεολαίων και όχι μόνο, ολοκληρώθηκαν στο Πάρκο «Τρίτση» οι τριήμερες εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Οι συζητήσεις, οι θεματικές εκθέσεις (ΕΔΩ), τα δρώμενα, οι θεατρικές παραστάσεις και φυσικά οι συναυλίες, που πραγματοποιήθηκαν στις Σκηνές και τα Στέκια του Φεστιβάλ, αποτέλεσαν πόλο έλξης των επισκεπτών.

Το Σάββατο (ΕΔΩ), ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων, με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση (ΕΔΩ), κυριολεκτικά επικράτησε το αδιαχώρητο στο χώρο του Φεστιβάλ. Διάδρομοι, Σκηνές, Στέκια πλημμύρισαν από κόσμο. Οι Σκηνές ήταν ασφυκτικά γεμάτες από επισκέπτες κάθε ηλικίας που παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις.

 
Την Παρασκευή, δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, νέοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, οικογένειες με μικρά παιδιά συμμετείχαν στις δεκάδες εκδηλώσεις. Από νωρίς το απόγευμα και σταδιακά, όσο περνούσε η ώρα, σχηματιζόταν το αδιαχώρητο. Οι εικόνες που καταγράφτηκαν από ψηλά (ΕΔΩ) μιλούν από μόνες τους.

Εξάλλου, το στίγμα της επιτυχίας και το τι θα ακολουθούσε τις επόμενες δύο ημέρες δόθηκε ήδη από την Πέμπτη (ΕΔΩ). Ήδη από την ώρα που άνοιξαν οι εκδηλώσεις, η προσέλευση του κόσμου ήταν αξιοσημείωτη, με τον παλμό και την αγωνιστική διάθεση να χτυπούν «κόκκινο».

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου