Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης»

Σωματεία  Εκπαιδευτικών:  Κάλεσμα 
συμμετοχής στην καμπάνια αλληλεγγύης*
  

Κάλεσμα συμμετοχής στην καμπάνια αλληλεγγύης «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης» απευθύνουν έξι σωματεία εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», «Έλλη Αλεξίου», «Ο Σωκράτης», Παλαιού Φαλήρου και οι ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς και Β΄ Δωδεκανήσου στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:

«Απευθυνόμαστε σ΄ όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές της χώρας σχετικά με την καμπάνια αλληλεγγύης "Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης".
Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ, τις ΕΛΜΕ και τα Σωματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στην καμπάνια. Μέχρι τώρα 27 σωματεία εκπαιδευτικών έχουν πάρει σχετική απόφαση. 

Η ανταπόκριση των συναδέλφων στα σχολεία 
και των γονιών είναι μεγάλη και συγκινητική!  

Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η αντίδραση των παιδιών - μαθητών μας, που αντιλαμβάνονται αμέσως την ανάγκη και με μεγάλη προθυμία φέρνουν ένα τετράδιο ή ένα στυλό, βγάζοντας δυο ευρώ από το χαρτζιλίκι τους.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο αισιόδοξα! 

Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να συγκεντρώσουμε τετράδια για τα παιδιά της Παλαιστίνης. Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για να έχουν πατρίδα οι Παλαιστίνιοι.

Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ αιματοκυλούν το λαό της Παλαιστίνης.

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλάι της δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ.

Η απάντηση στην απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα, την ιμπεριαλιστική θηριωδία είναι η πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και ΕΕ που σφαγιάζουν τους λαούς. 

Να σηκώσουμε το ανάστημά μας!

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών. Ένας για όλους και όλοι για έναν! Αλληλεγγύη τώρα στην πάλη των λαών.

Μέχρι στιγμής απόφαση για την καμπάνια έχουν πάρει :

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ Αχαΐας, Περιστερίου "Έλλη Αλεξίου",   Νέας Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης "Γ. Σεφέρης",   Παλαιού Φαλήρου, Ηλιούπολης, Κερατσινίου - Περάματος "Ν. Πλουμπίδης",   Πετρούπολης - Ιλίου - Kαματερού "Δ. Γληνός", Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου "Ρόζα Ιμβριώτη",   Πατησίων - Μεταξουργείου - Σεπολίων "Ο Αριστοτέλης",   Αν. Αττικής και Αχαρνών "Ο Σωκράτης",   Καβάλας, Χανίων, Ηρακλείου Κρήτης "Δομίνικος Θεοτοκόπουλος",   Μεσολογγίου "Κωστής Παλαμάς",   Λήμνου.

Οι ΕΛΜΕ Πειραιά,  Πιερίας,  Πρέβεζας, Α' , Γ' και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης,  Κεφαλονιάς, Β΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου,  Ευβοίας,  Ηρακλείου Κρήτης,  Θεσπρωτίας.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Νομού Χανίων Κρήτης, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Νομού Αττικής "Βύρωνας"».

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου